Κηδεία Γεννηματά : Σύψας: Το φθινόπωρο θα - Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος.

Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για . Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής κηδεύεται δίπλα στον πατέρα της, .

Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Τους ένωσε όλους : Τσίπρας
Τους ένωσε όλους : Τσίπρας from www.eirinika.gr
Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής κηδεύεται δίπλα στον πατέρα της, . Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για .

Η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής κηδεύεται δίπλα στον πατέρα της, .

Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για . Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής κηδεύεται δίπλα στον πατέρα της, . Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Η φώφη γεννηματά στην τελευταία της κατοικία, στο ά νεκροταφείο αθηνών. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία.

Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, .

Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Σήφης Î'αλυράκης: Στο
Σήφης Î'αλυράκης: Στο from www.cretalive.gr
Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής κηδεύεται δίπλα στον πατέρα της, . Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά.

Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός.

Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής κηδεύεται δίπλα στον πατέρα της, . To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Η φώφη γεννηματά στην τελευταία της κατοικία, στο ά νεκροταφείο αθηνών. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για . Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός.

To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για .

Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Formula 1: O Άλεξ Άλμπον στη Williams [vid
Formula 1: O Άλεξ Άλμπον στη Williams [vid from www.ieidiseis.gr
Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για . Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε.

Η φώφη γεννηματά στην τελευταία της κατοικία, στο ά νεκροταφείο αθηνών.

Αποχαιρετισμός στην πρόεδρο του κινήματος αλλαγής. Έπεσε πάνω στο φέρετρο ο σύζυγός της. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά. Η κηδεία της φώφης γεννηματά. Ήταν τετάρτη 8 σεπτεμβρίου όταν η φώφη γεννηματά διέσχιζε το κατώφλι της μητρόπολης αθηνών για . Η φώφη γεννηματά στην τελευταία της κατοικία, στο ά νεκροταφείο αθηνών. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. Η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής κηδεύεται δίπλα στον πατέρα της, . Ο σύζυγός της, ανδρέας τσούνης μαζί με τα τρία της παιδιά, την αμαλία, τον γιώργο γεννηματά και τη μικρότερη κατερίνα λένε το ύστατο χαίρε. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, .

Κηδεία Γεννηματά : Σύψας: Το φθινόπωρο θα - Λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας της φώφης γεννηματά, ο βουλευτής του συριζα, γιώργος κατρούγκαλος.. Η ίδια ζήτησε να μείνει μισή ώρα μόνη της στο παρεκκλήσι για να «μιλήσει» μαζί της, λίγες ώρες πριν την κηδεία. Φωνάζοντας «αθάνατη» απλός κόσμος και σύσσωμη η πολιτειακή, . Η φώφη γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός. To ύστατο χαίρε είπαν η οικογένεια, οι φίλοι, οι σύντροφοι από το πασοκ, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και πλήθος κόσμου στη φώφη γεννηματά. Συντετριμμένος, με δάκρυα στα μάτια, ο παύλος χρηστίδης βρίσκεται στη μητρόπολη αθηνών, για να αποχαιρετήσει τη φώφη γεννηματά.